WORKSHOPS & PARTIES

Ook altijd graag een mooie make-up willen aanbrengen en je weet niet hoe het moet?
Je graag opmaken, maar je weet niet of je de juiste producten of kleuren gebruikt?
Je vraagt je af waarom je make-up nooit lang mooi blijft? The Beautician weet hier een antwoord op!

Workshops worden op regelmatige basis in Herentals georganiseerd. Je kan hier steeds voor inschrijven. Indien je graag zelf een workshop organiseert op locatie of bv bij je thuis, is dit zeker mogelijk! Er wordt ook steeds extra info meegegeven over het gebruik van de producten. Je mag je eigen make-up meebrengen als je hierover bepaalde vragen hebt, maar al het materiaal dat je nodig hebt is voorzien. Privé workshops kunnen altijd geboekt worden vanaf 1 persoon, prijzen hieronder zijn op basis van groepen van 6 personen. Vraag vrijblijvend meer info over privé workshops!

Check onze event-pagina op facebook voor de workshops die binnenkort georganiseerd worden.

Dagmake-up

Een simpele, natuurlijke make-up voor in het dagelijkse leven. Je leert op jezelf de dagmake-up aanbrengen; Ogen, lippen en gelaat komen allemaal aan de beurt. Aan de hand van een facechart die je meekrijgt, kan je alles goed opvolgen.

Prijs: 55,00 € pp (op basis van 6 personen)
Duur: 3-4 uur

Tienermake-up & Hair

Kleine meisjes worden groot en vinden make-up fascinerend. Gedaan met spulletjes te plunderen van mamalief, want deze zijn niet altijd interessant voor zo'n jonge tienerhuid! In deze workshop leren ze zelf een gezonde, maar stralende tienerlook aanbrengen. Bovendien worden de meisjes in de watten gelegd en na de workshop wordt er voor iedereen een kapsel naar keuze voorzien.

Prijs: 45,00 € pp (op basis van 6 personen)
Duur: 3-4 uur

Avondmake-up & Smokey Eyes

Een avondmake-up is al wat zwaarder dan een dagmake-up, ideaal dus voor een avondje uit. Je leert op jezelf de avondmake-up aanbrengen; Ogen, lippen en gelaat komen allemaal aan de beurt. Aan de hand van een facechart die je meekrijgt, kan je alles goed opvolgen. Bij een Smokey Eyes workshop gaan we ons echt focussen op de ogen, hier wordt dan ook meer aandacht aan besteed, waarbij de rest van de make-up zo natuurlijk mogelijk blijft.

Prijs: 55,00 € pp (op basis van 6 personen)
Duur: 3-4 uur

Contour & Highlighting

In deze workshop leer je de laatste nieuwe tips en tricks van de professionals over highlighting en contouring. We demonstreren hoe je bepaalde features/areas in je gezicht kan camoufleren of accentueren en zo de perfecte flawless make-up look kan creëren!

Prijs: 55,00 € pp (op basis van 6 personen)
Duur: 3-4 uur