The Beautician in actie

Elien Wouters is het gezicht achter The Beautician. Ze is al enkele jaren intensief bezig met make-up en beauty en besloot pas later om van haar passie haar beroep te maken. De passie begon met dagelijks een aantal blogs en YouTube-kanalen over make-up en beauty te volgen. Dit draaide al snel uit op uitvoerige make-up-experimenten op zichzelf en haar vriendinnen.

Elien rondde een opleiding visagie en hairstyling af aan Encora in Berchem, maar besloot het hierbij niet te laten. Grenzen verleggen en steevast nieuwe trends, stijlen en technieken bijleren, is voor haar een absolute must. The Beautician streeft er dan ook naar mensen te doen stralen op de momenten die ze koesteren. Een flawless look op huwelijksfeesten, verjaardagsparty’s en andere festiviteiten is dan ook onmisbaar.

Naast mensen er stralend doen uitzien, vindt Elien het ook belangrijk om haar kennis te delen. Aan de hand van creatieve en interactieve workshops leert ze stap voor stap de perfecte make-uplook aan.

Nooit opgeven en positief door het leven gaan is wat haar zover al gebracht heeft. Haar droom is om ooit haar eigen make-up brand op de markt te brengen, “no dream is too big!”.

All of our dreams can come true, if we have the courage to pursue them.